Arrangementen

Naast de educatieve lessen bieden we ook verschillende leuke en betaalbare arrangementen aan waarbij hulpboeren optimaal betrokken worden en die toch ook nog een educatief karakter hebben.

Vergaderen op een unieke locatie

Terwijl u samen met uw collega’s uw agenda afwerkt zorgen de hulpboeren met veel plezier voor koffie en thee met een zelfgebakken traktatie erbij. Ook is het mogelijk om door ons uw lunch te laten verzorgen en eventueel uw vergadering af te sluiten of te onderbreken met een rondleiding over het erf of een inleiding over het reilen en zeilen op Erve Meyerinkbroek.

Teambuilding op Erve Meyerinkbroek

Het programma begint met een introductie door de zorgboerin, daarna krijgt u een korte rondleiding van één van de hulpboeren en vervolgens klaart u in groepjes samen met hen de klussen die gedaan dienen te worden. Een unieke onderlinge samenwerking die voor alle deelnemers een nieuwe ervaring, en mede daardoor een grote meerwaarde oplevert. Welke klussen we samen gaan doen beslissen we in onderling overleg.

Kom kennis maken op Erve Meyerinkbroek, een arrangement voor allerlei zorggroepen

Dit kunnen groepen kinderen of volwassenen met een beperking zijn of allerlei groepen ouderen.

Zij kunnen door middel van een rondleiding over het erf op ontspannen wijze kennis maken met al onze dieren. Ook kunnen we voor hen een heerlijke lunch of buffet verzorgen, of bij mooi weer een gezellige picknick of barbecue op ons nieuwe terras.

Naast onze eigen arrangementen zijn er ook verschillende mogelijkheden om ons te bezoeken in combinatie met Rustpunt en Kiekeboer’n. Voor meer informatie klik hierover;
Kieke boer'n
Ook werken we met een aantal boeren in onze omgeving samen onder de naam Kiekeboer’n; Boeren kun je op verschillende manieren. Eigenlijk is ‘boer’ een verzamelbegrip en dat zie je ook terug onder de Kiekeboer’n. Koeien, kippen, geiten, paarden, varkens…maar ook als je het land bewerkt voor planten, groenten of fruit ben je een boer. Wat we als Kiekeboer’n allemaal gemeen hebben is dat we trots zijn op ons bedrijf, onze eerlijke producten en ons vakmanschap en dat laten we graag zien.

De kracht van de Kiekeboer’n zit in de professionaliteit waarmee wij ons bedrijf voeren en gastvrijheid waarmee wij bezoekers ontvangen. Beleef zelf hoe je paarden kan gebruiken voor trainingen, welke prachtige planten we verbouwen voor in huis of tuin en laat je bijvoorbeeld bij ons rondleiden door een van de hulpboeren. Juist die veelzijdigheid willen de Kiekeboer’n met je delen!

Bij de Kiekeboer’n kun je op bezoek! Je kunt van te voren afspreken voor een bezoek en sommigen van ons kun je op vaste dagen altijd bezoeken. Kiekeboer’n kan in vele soorten en smaken. Bekijk www.kiekeboeren.nl voor al onze bedrijven en contactgegevens en klik op arrangementen om te zien wat we samen allemaal te beiden hebben.

In overleg zijn er ook allerlei aanpassingen, combinaties en prijsklassen mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Vanaf het zomerseizoen 2013 zijn wij onderdeel van Rustpunt.nl. Dit houdt in dat wandelaars, fietsers en andere toevallige bezoekers bij ons aan de tuintafel of in de Delle tegen een kleine vergoeding een kopje koffie, thee of iets fris kunnen komen drinken, kunnen rondkijken en de sfeer kunnen proeven op onze boerderij. We zijn van maandag t/m vrijdag open van ‘s ochtends 9 uur tot ‘s middags half 4, daarbuiten alleen op afspraak. De hulpboeren zullen u graag van dienst zijn. Wilt u echter met een grote groep komen of  wilt u een rondleiding door één van de medewerkers dan kan dit alleen op afspraak. Kijk hiervoor onder het kopje eigen arrangementen. Klik voor meer informatie en andere adressen voor het rustpunt op www.rustpunt.nu
© 2019 - 2020 Erve Meyerinkbroek
Ontwerp & ontwikkeling maatwerk Wordpress site door: Webdegelijk
flagsmartphoneclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram