Sjanne

Wie ben je?

Ik ben Sjanne Meyerink, de boerin en samen met Joseph eigenaar van Erve Meyerinkbroek. Voor we in 1998 met de zorgboerderij begonnen heb ik jarenlang als begeleider in een dagactiviteitencentrum gewerkt voor volwassen mensen met een verstandelijke beperking en als activiteitenbegeleider in de ouderenzorg. Ook heb ik een landbouwopleiding gevolgd.

Wat doe je?

Op de boerderij houd ik me bezig met het aansturen van alles rondom de zorg; ons team, de vrijwilligers, administratie en alles wat met de wettelijke eisen waaraan we moeten voldoen te maken heeft. Het runnen van de zorgboerderij is inmiddels al jaren mijn grootste passie. Het werken met de hulpboeren zelf staat echter nog steeds op nummer één. Om dit te kunnen blijven doen krijg ik inmiddels veel ondersteuning van ons vaste team maar zeer zeker ook van onze vrijwillige medewerkers. Daarnaast vind ik het een uitdaging om onze boerderij te verbreden en steeds op zoek te gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden.
© 2019 - 2020 Erve Meyerinkbroek
Ontwerp & ontwikkeling maatwerk Wordpress site door: Webdegelijk
flagsmartphoneclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram