John

Wie ben je?

Nadat ik de MTS-WB heb afgerond en vele jaren werkzaam ben geweest als tekenaar/constructeur bij diverse bedrijven heb ik een andere draai gevonden. Na een HBO opleiding heb ik 20 jaar gewerkt bij de GSD te Enschede als bijstandsmaatschappelijk werker. Daarna kwam een nieuwe uitdaging op mijn pad bij de Hogeschool Enschede (Saxion) vroegen ze in haar oprichtingstijd een planner/roostermaker. Deze functie heb ik kunnen uitbouwen naar hoofd Planning/Toetsbureau. Door fysieke problemen ben ik op mijn 62e gestopt. Mijn hobby's liggen in het klassieke motorisch gebeuren, ik heb twee oltimer auto's en brommers, daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij het Gilde in Haaksbergen en chauffeur en materiaalbeheerder bij de buurtbus.

Wat doe je?

Via Henk ben ik in contact gekomen met de zorgboerderij en zet ik me nu in als vrijwilliger voor inval bij de chauffeurs.
© 2019 - 2020 Erve Meyerinkbroek
Ontwerp & ontwikkeling maatwerk Wordpress site door: Webdegelijk
flagsmartphoneclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram