Kiekeboer’n

Ook werken we met een aantal boeren in onze omgeving samen onder de naam Kiekeboer’n; Boeren kun je op verschillende manieren. Eigenlijk is ‘boer’ een verzamelbegrip en dat zie je ook terug onder de Kiekeboer’n. Koeien, kippen, geiten, paarden, varkens…maar ook als je het land bewerkt voor planten, groenten of fruit ben je een boer. Wat we als Kiekeboer’n allemaal gemeen hebben is dat we trots zijn op ons bedrijf, onze eerlijke producten en ons vakmanschap en dat laten we graag zien.

De kracht van de Kiekeboer’n zit in de professionaliteit waarmee wij ons bedrijf voeren en gastvrijheid waarmee wij bezoekers ontvangen. Beleef zelf hoe je paarden kan gebruiken voor trainingen, welke prachtige planten we verbouwen voor in huis of tuin en laat je bijvoorbeeld bij ons rondleiden door een van de hulpboeren. Juist die veelzijdigheid willen de Kiekeboer’n met je delen!

Bij de Kiekeboer’n kun je op bezoek! Je kunt van te voren afspreken voor een bezoek en sommigen van ons kun je op vaste dagen altijd bezoeken. Kiekeboer’n kan in vele soorten en smaken. Bekijk www.kiekeboeren.nl voor al onze bedrijven en contactgegevens en klik op arrangementen om te zien wat we samen allemaal te beiden hebben.

In overleg zijn er ook allerlei aanpassingen, combinaties en prijsklassen mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.