Kwaliteit

Volgens ons zit de kracht van de zorgboerderij in de combinatie van landbouw, educatie en zorg. Daarom willen we deze allemaal blijven ontwikkelen! Dat wil zeggen dat we als agrarisch bedrijf niet meer zullen groeien maar wel bij de tijd willen blijven en misschien in de loop van de jaren wel wat zullen veranderen.

De ontwikkeling van de zorgboerderij staat niet stil, het kan altijd beter. Zo werken we volgens het landelijke kwaliteitssysteem, volgen we cursussen en bijeenkomsten, zijn we lid van een studieclub en lid van de vereniging van zorgboeren.
Ook doen we elk jaar mee aan een landelijk tevredenheidsonderzoek.
Mensen met een verstandelijke beperking, vanaf 18 jaar, kunnen indien er plek is zowel voor zorg in natura als zorg via een PGB (persoonsgebonden budget) bij ons terecht. Na jaren geheel zelfstandig te hebben gewerkt werken we m.i.v. januari 2015 in verband met de steeds toenemende bureaucratie nauw samen met Stichting Aveleijn en J.P. van den Bent.
Wil je meer weten over het kwaliteitssysteem waar we mee werken klik dan hieronder.
Voor onze klachtenregeling; klik op onderstaande link
KwaliteitssysteemKlachtenregeling
© 2019 - 2020 Erve Meyerinkbroek
Ontwerp & ontwikkeling maatwerk Wordpress site door: Webdegelijk
flagsmartphoneclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram