verkoop

Verkoop

Op onze boerderij verkopen we veel verschillende producten.

Openhaardhout
IMG_5069
Zoals u elders op deze site al kon lezen, is het assisteren bij het zagen en kloven van bomen tot openhaardhout één van de favoriete klussen van de hulpboeren. We hebben dit professioneel opgezet en hiervoor met ons agrarisch bedrijf de nodige investeringen gedaan. Niet alleen in machines maar ook hebben we vrijgekomen stallen verbouwd tot een mooie werkplaats, zodat de hulpboeren ons bij deze werkzaamheden zo optimaal mogelijk en veilig kunnen helpen.
Wilt u mooi droog openhaardhout tegen een redelijke prijs, bel ons!
Bij voorkeur op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.
Telefoonnummer 074-3575311 of mail ons op:
team@ervemeyerinkbroek.nl

Verse scharreleieren 

IMG_5031
Elke dag leggen onze 200 scharrelkippen een ei, deze verkopen we in ons winkeltje in de Delle en we bezorgen de eieren bij verschillende bedrijven in Haaksbergen en bij mensen aan huis.

 


Zelfgemaakte producten

IMG_5033
Samen met onze vrijwilligers maken de hulpboeren allerlei producten. U kunt hierbij denken aan een versierde theedoos, een mooi eikenhouten dienblad, eikenhouten broodplankjes, vogel en voederhuisjes of een bloembak. Kortom voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeautje, klik op deze link Foto’s om een aantal voorbeelden te zien maar natuurlijk is er op bestelling ook nog van alles mogelijk, kom dus eens langs in ons winkeltje !