Visie

Onze doelstelling is het bieden van een fijne en zinvolle dagtaak aan volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen we door ze te betrekken bij alles wat de boerderij dagelijks te bieden heeft. Dus niet alleen de verzorging van alle dieren, het verbouwen van groente en fruit, maar ook het onderhoud van het erf, de gebouwen en de machines. Allemaal werkzaamheden waarbij een ieder naar eigen kunnen en interesse een steentje kan bijdragen.
Het leren samenwerken met anderen en je verantwoordelijk voelen voor je eigen taken zijn hierbij erg belangrijke aspecten. Dit heeft namelijk een gunstige invloed op het gevoel van eigenwaarde en betrokkenheid bij het geheel.
Ook het dagelijks contact met de verschillende dieren en de vele gewone ontmoetingen op de boerderij met bijvoorbeeld de veearts, de handelaar, de medewerkers van de winkels en bedrijven in het dorp, het contact met leerlingen en leerkrachten van de basisschool en de vele gasten die om welke reden dan ook ons bedrijf bezoeken zijn van grote waarde.
We bieden veel duidelijkheid en structuur zowel in onze manier van werken als in de werkzaamheden zelf en proberen onze hulpboeren zo volwassen als mogelijk te benaderen. We zijn samen met hen doorlopend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hen nieuwe dingen te leren zodat zij zich op heel praktische en uitdagende wijze blijven ontwikkelen.
Het belangrijkste is het samen bezig zijn in een sfeer waar iedereen zich thuis en gewaardeerd voelt.
© 2019 - 2020 Erve Meyerinkbroek
Ontwerp & ontwikkeling maatwerk Wordpress site door: Webdegelijk
flagsmartphoneclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram